Betingelser

Det er 18-års aldersgrense på kjøp i vår nettbutikk.

Alle priser er inkl mva.

Sørensen Tobakk AS tar ikke ansvar for varer som posten ikke utleverer. Prisene er satt etter Postens satser. Vi forbeholder oss retten til å endre portoen om nødvendig. Når du har handlet får du en bekreftelse på mail. Pass på at adresse og andre opplysninger er korrekt. Dersom du ikke mottar epost, ta kontakt med oss pr telefon.

Leveringstid

1 – 3 virkedager etter ordrebekreftelse, avhengig av postsone og evt. helligdager. Merk: Dersom forsendelsen ikke blir hentet vil kunden bli fakturert for våre porto -og ekspedisjonsomkostninger.

Returvilkår

Full returrett i 10 dager fra du mottar varene for kjøp over 300,- i henhold til angrefristloven.

Varen må retuneres i den stand du mottok den ( ny og ubrukt ), og være innpakket i orginalemballasjen, ellers kan returretten helt eller delvis bortfalle. Er orginalembalasjen brutt, kan det refunderte pengebeløpet bli redusert. Dersom du mottar en annen vare enn bestilt, eller det er mangler ved leveransen, ber vi deg snarest mulig ta kontakt med oss for å få rettet opp dette.

Personvern

All informasjon Sørensen Tobakk AS mottar om deg som kunde vil ikke på noe som helst tidspunkt bli brukt av andre enn Sørensen Tobakk AS. Alle kredittkortnumre blir destruert øyeblikkelig etter at kortet er belastet.

Sikker betaling i nettbutikken

Med PayEx Norge handler du trygt med kredittkortkort i vår nettbutikk. Alle kredittkortopplysninger og annen personliginformasjon er beskyttet bak en sikker (SSL) forbindelse og overføres kryptert. Sørensen Tobakk AS er ansvarlig for alle transaksjoner gjennom tobakksorensen.no.